Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Безпека життя - понад усе!

          У період з 14 по 18 листопада 2016 року  у місті проходив Всеукраїнський Тиждень безпеки дорожнього руху. Заклади освіти району активно залучилися до заходів щодо запобігання і профілактики дитячому дорожньо-транспортному травматизму серед учасників навчально-виховного процесу. В рамках тижня безпеки дорожнього руху були організовані та проведені відповідні  просвітницькі та  профілактичні  заходи для учнів різних вікових категорій: тематичні виховні години, розроблено  пам’ятки для дітей та батьків, проведено конкурси малюнків і бюлетенів, організовані та проведені тематичні  КВЕСТи та вікторини, танцювальні міні-флешмоби, цікаві перерви з різноманітними конкурсами з даної тематики.

          18 листопада 2016 року на базах  Криворізьких загальноосвітніх шкіл № № 119, 122 відбулося незвичайне заняття з правил безпеки дорожнього руху.  Головними гостями, які поділилися із учнями 2-6 класів стали Павлюк Микола Васильович - начальник сектору патрульної поліції Криворізького відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Дніпропетровській області, старший лейтенант, і команда учнів-переможців обласного етапу у Всеукраїнському зльоті-конкурсі загонів «Юних інспекторів руху» Криворізької загальноосвітньої школи № 85«Non-Stop».

          У Криворізькій загальноосвітній школі № 119 організовано підсумковий виховний захід – вернісаж «Безпека життя – понад усе» для узагальнення отриманих знань, вмінь та навичок в рамках тижня безпеки дорожнього руху.

          Лицар порядку Павлюк М. В. розповів учням про найважливіші правила поведінки на дорозі, порядок переходу проїжджої частини та вкотре нагадав про необхідність дотримання Правил дорожнього руху. Учнівська команда 85-ої школи у феєричному просвітницькому номері познайомила учнів із найважливішими дорожніми знаками, помандрували Країною прав та обов’язків пішоходів, нагадали про цінність людського життя.