Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Розпочалось голосування за проєкти «Громадський бюджет – 2021»

Поліпшення інфраструктури району та міста в цілому  - це  в першу чергу, справа його жителів, у зв’язку з чим закликаємо Вас не залишитися байдужими до проєктів, які подали автори Саксаганському району. Визначи найпріорітетніші – та віддай свій голос.

Звертаємо Вашу увагу, що всі проєкти, які подані авторами Саксаганського району, до участі у конкурсі проєктів місцевого розвитку «Громадський бюджет - 2021», вдало пройшли експертизу та допущені до голосування.

Голосування розпочнеться 19 жовтня 2020 року  та триватиме 12 днів до 30 жовтня 2020 року.

Маючи 6 голосів, кожен мешканець міста або внутрішньо переміщена особа, зареєстрована в Кривому Розі, яка досягла 18 років, має змогу віддати по 1 голосу за: проєкт шкільного закладу (великий або малий), проєкт дошкільного та позашкільного закладу (великий або малий), «Молодіжний проєкт», «Соціальний проєкт», малий «Муніципальний проєкт» та великий «Муніципальний проєкт».

Письмове голосування відбудитиметься у кабінеті № 115 виконкому Саксаганської районної у місті ради (вул. Володимира Великого, 32), час роботи: з 9.00 до 17. 00 (перерва з 12. 30. до 13. 00). Нагадуємо, що для голосування в паперовому варіанті обов'язковою умовою є наявність паспорту громадянина України з відміткою про реєстрацію в місті Кривому Розі (якщо ІD картка, то необхідно мати довідку).

Голосувати на сайті можна, зареєструвавшись за допомогою ПриватБанку, банку ПІВДЕННИЙ, КОНКОРД банку, Монобанк, власників MobileID для абонентів Vodafone, Lifecell та власників ЕЦП. Ощадбанк, Радабанк, Кредобанк, Мотор-банк, Банк Восток, Ідея Банк, Монобанк, ПУМБ, Банк Південний, ПриватБанк, Асвіо Банк, Конкорд, Форвард Банк, Альянс Гранд, Альфа Банк, Акорд Банк, А-Банк, ОТП Банк, Альянс Банк, Гранд Банк, MTB БАНК, Банк Глобус, ПРАВЕКС БАНК на електронній платформі реалізації ідей для покращення твого міста http://gb.kr.gov.ua.

До спільноти громадського бюджету можна приєднатися за посиланням https://m.facebook.com/publicbudgetKR.

Також нагадуємо про корисний мобільний додаток «Мій Кривий Ріг», який містить розділ «Громадський бюджет Кривий Ріг».

Завантажуйте додаток через Play market у власний смартфон, знайомтеся з проєктами цьогорічного конкурсу та обирайте ті, що на вашу думку, найнеобхідніші для покращення життя містян.

Не будьте байдужими – голосуйте!  Зробити наше місто комфортнішим, кращим та затишним -  це справа кожного з нас.