Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Єдиний день інформування

17 жовтня поточного року в рамках проведення Єдиного дня інформування населення відбулась інформаційна зустріч з членами трудового колективу комунального підприємства «Криворізький дитячий кістково-туберкульозний санаторій № 1» Дніпропетровської обласної ради. Зустріч проходила під головуванням заступника голови районної у місті ради Ігоря Криворотнього. Присутні прослухали лекцію на тему: «75-та річниця вигнання нацистів з України».

Для ознайомлення присутніх з актуальних питань було запрошено спеціалістів різних структурних підрозділів та служб виконкому Саксаганської районної у місті ради, а також представників організацій та закладів району. Слухачів було поінформовано про  зміни, що відбулися при розрахунку субсидії. Особливу увагу було приділено питанню про зміни у пенсійному законодавстві щодо нарахування та виплати пенсії. Корисною виявилась інформація для присутніх про можливість  отримання безоплатної  правової  допомоги та захисту прав споживачі. Також до відома присутніх було доведено інформацію про переваги реєстру територіальної громади.

На усі питання, що надходили в ході зустрічі, фахівцями було надано вичерпні відповіді. Серед запрошених розповсюджено інформаційно-роз’яснювальні матеріали з вищезазначених тем.  

У зустрічі взяли участь 50 осіб.