Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Участь педагогів району в ХІ Всеукраїнських Читаннях

          У рамках участі в дослідно-експериментальній роботі «Психолого- педагогічне забезпечення особистісно-орієнтованої освіти на засадах гуманної педагогіки» група вчителів КЗШ  І-ІІІ ступенів № 119 з 13 по 16 жовтня 2016 року відвідали навчальний семінар в м. Києві та ХІ Всеукраїнські Читання з Гуманної Педагогіки «Полюбіть майбутнє – крила виростуть!»

          Навчальний семінар проводили: Максименко С. Д. – доктор психологічних наук, професор, дійсний член Національної академії педагогічних наук України; Крук С. Л. – президент Всеукраїнської культурно-освітньої асоціації Гуманної Педагогіки; Гаврилькевич В. К. – голова Хмельницького обласного центру Гуманної Педагогіки.

          Особливе враження на вчителів справила зустріч з метром Гуманної Педагогіки Ш. О. Амонашвілі та президентом Міжнародного  Центру гуманної Педагогіки – П. Ш. Амонашвілі, які переконали учасників семінару, що ідеї гуманної педагогіки можуть кардинально змінити життя та виховну практику педагогів і батьків.

          На ХІ Всеукраїнських Читаннях з Гуманної Педагогіки вчителі відвідали майстер-класи, творчі майстерні, де мали можливість познайомитися з практичним втіленням ідей Гуманної Педагогіки в процесі роботи з дітьми різного віку та батьками.

          Участь педагогів КЗШ І-ІІІ ступенів № 119 у навчальному семінарі та Всеукраїнських Читаннях надихнула на пошук нових сучасних підходів у реалізації особистісно-орієнтованої освіти.