Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

На ниві театрального мистецтва

Що «світ — театр», ми знаємо не з преси.
Що ми актори —
теж не новина...
Саме життя для всіх нас
пише п'єси,
Де кожна дійова особа
головна!

 

16 вересня 2020 року у сесійній залі виконкому Саксаганської районної у місті ради відбулося нагородження працівників театральної сфери з Міжнародним днем театру.

Ураховуючи встановлення карантину на території України, захід було перенесено та змінено формат. Але нагороджені – працівники комунального підприємства «Криворізький міський театр ляльок» Криворізької міської ради -  були приємно вражені Почесними Грамотами, Грамотами виконкому Саксаганської районної місті ради, чудовими квітами та подарунковими картками.

Почесні Грамоти виконкому Криворізької міської ради отримали три працівники театру. А Лисаченко Сергій Іванович, артист-ляльковод провідного майстра сцени комунального підприємства «Криворізький міський театр» Криворізької міської ради отримав високу нагороду – нагрудний знак «За заслуги перед містом» ІІІ ступеня.

Виконком Саксаганської районної у місті ради вітає всіх театральних діячів, усіх, чиє життя пов’язане з театральною сферою, з цим прекрасним святом. Від усього серця бажаємо вам натхнення, благодатних умов для розвитку таланту, втілення творчих задумів для плідної та успішної праці на творчій ниві.