Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

ІІІ етап змагань з автокросу «Гонки на виживання», присвячених Дню Державного Прапора України та Дню незалежності України

З метою пропаганди здорового способу життя та популяризації технічних видів спорту серед різних верств населення, 19 серпня 2017 року на автодромі «Кривбас-Екстрім» (вул. Льотчиків, 100) в м. Кривому Розі, при підтримці народного депутата України Андрія Гальченка, відбувся ІІІ етап відкритих змагань з автокросу «Гонки на виживання», в яких взяли участь 16 спортсменів з трьох міст України: Кривого Рогу (13 чол.), Запоріжжя (2 чол.), Кропивницький (1 чол.). Видовищний спортивно-масовий захід, незважаючи на жарку погоду, зібрав понад десять тисяч вболівальників екстремального технічного виду спорту.

За результатами третього етапу переможцем та призерами змагань стали:

1. Омаров Джанай              (авто № 77)           - м. Кривий Ріг (66 очок);

2. Кулинич Олександр       (авто № 100)         - м. Кривий Ріг (44 очка);

3. Конторез Олег                (авто № 20)           - м. Кривий Ріг (43 очка);

4. Бугаєвський Сергій        (авто № 555)         - м. Кривий Ріг (38 очок);           

5. Гальченко Андрій          (авто № 50)           - м. Кривий Ріг (38 очок);

6. Нерода Володимир        (авто № 10)           - м. Кривий Ріг (35 очок).

В заїзді на вибування серед пілотів перемогу святкував запорізький спортсмен Сергій Воронін (авто № 103).

В заїзді на вибування серед механіків перемогу здобув криворізький механік Сойко Сергій (авто № 13).

Приз «Глядацьких симпатій», як самого активного контактного спортсмена змагань, здобув досвідчений криворізький спортсмен Геворгян Алік (авто № 13).

Кубок «За волю до перемоги» дістався нестримному криворізькому пілоту Кулиничу Олександру (авто № 100).

Відзначимо, що знову всі призові місця на п’єдесталі пошани за криворізькими спортсменами.

Тож з перемогою вас хлопці! Так тримати!

Цього дня для всіх вболівальників технічних видів спорту та їх дітей від народного депутата України Гальченка Андрія Володимировича була організована виставка ретротехніки, виступ каскадерів «Торнадо» та безкоштовне морозиво.

Нагадуємо, що наступний ІV етап Всеукраїнських змагань з автокросу «Гонки на виживання» відбудеться 29 жовтня 2017 року в місті Кривому Розі на автодромі «Кривбас-Екстрім», які будуть присвячені Дню дорожника і автомобіліста та 20-річчю з дня проведення в місті Кривому Розі перших змагань з автокросу «Гонки на виживання». Запрошуємо всіх небайдужих шанувальників технічних екстремальних видів спорту підтримати наших спортсменів на ювілейних змаганнях.