Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Про проведення акції «Подвір’я ветерана»

У приватному секторі Саксаганського району мешкає 20 ветеранів війни, 15 з них перебуває на обслуговуванні комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Саксаганському районі».

Традиційно щорічно в районі проходить акція «Ветеранське подвір’я», до участі у якій залучаються волонтерські загони навчальних закладів району, соціальні робітники КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Саксаганському районі». Мета цієї акції – благоустрій прибудинкової території ветеранів Великої Вітчизняної війни, інвалідів. Студентська та учнівська молодь активно бере участь у заходах з благоустрою.

У рамках акції «Подвір’я ветерана» 17. 08. 2017 учаснику війни Семехіну Володимиру Григоровичу, надано допомогу у збиранні ягід та врожаю на присадибній ділянці, винесенні сміття працівником територіального центру.