Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

З турботою про маленьких саксаганців

   Радісний дитячий сміх стоголоссям вже декілька днів розноситься біля будівлі виконкому районної у місті ради та перехоплює увагу перехожих. Тепер саме тут, на новому майданчику, повному дітей, життя вирує, немов у вулику: у кожного своя невідкладна справа, своє захоплення.

   Саме таку радість маленьким мешканцям нашого району 17 липня подарував Смєлий Сергій Євгенович, президент благодійної організації «Міжнародний благодійний фонд Сергія Смєлого».

   Так упорядкований дитячий майданчик, оснащений сучасним ігровим обладнанням, відтепер став центром розваг для маленьких саксаганців та їх батьків. Усе тут – від гойдалки до пісочниці мали змогу випробувати малюки, які із захопленням чекали урочистого відкриття ігрової зони.

   У відкритті дитячого містечка, що відбулося о 17.00 взяли участь понад 300 мешканців району, увазі яких була представлена яскрава конкурсно-розважальна програма за участі майстрів театру ляльок, клоунів та ілюзіоністів. Малеча також приймала вітання від кращих творчих колективів району, які завітали на свято, аби порадувати мешканців яскравими виступами.

   До присутніх з вітальним словом звернувся виконуючий обов’язки голови районної у місті ради – заступник голови районної у місті ради Красножон Ю. Л., який разом із президентом благодійного фонду Смєлим С. Є. та маленькими саксаганцями перерізали червону стрічку під урочисті звуки фанфар.

   Незабутні враження у маленьких мешканців залишили найсмачніше морозиво та розваги на батутах. Словом, велика радість як для дітей, так і для їх батьків, адже відтепер на території району, точніше, в його самісінькому центрі, біля будівлі виконкому районної у місті ради, функціонує новий центр дозвілля, який, маємо надію, з кожним днем прийматиме якомога більше відвідувачів!

   Захід  висвітлено  у місцевих ЗМІ,  телерадіокомпанією «Рудана».