Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

«Громадський бюджет»

16 червня 2016 року на засіданні ради з проведення конкурсу "Громадський бюджет" було ухвалено рішення про передачу 65 проектів, що відповідають положенню конкурсу та діючому законодавству на подальше голосування мешканцями міста.

Загальна сума 65 проектів за рахунок міського бюджету – близько 13 млн грн. Щодо категорій заявників – 29 проектів подано об'єднаннями співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), 1 проект житлово-будівельним кооперативом (ЖБК), 26 проектів - громадськими організаціями (ГО) та 9 проектів благодійними фондами (БФ).

Голосування за проекти призначено з 18 по 29 червня.

Нагадаємо, що до голосування допускаються лише мешканці Кривого Рогу, яким виповнилося 18 років.

Проголосувати можна в онлайн режимі на сайті конкурсу, обов’язково пройшовши авторизацію в IDBanking або в паперовому варіанті, завітавши до КП "Інститут розвитку міста" за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Героїв АТО, 30 (кабінет 511) відповідно до графіку роботи підприємства. При собі мати паспорт та ідентифікаційний код.

Кожен мешканець міста може проголосувати не більше, ніж за 2 проекти.

Отож, розпочинається найактивніша фаза конкурсу, коли саме громада визначає майбутніх переможців та висловлює своє бачення пріоритетних напрямків розвитку міста.

Варто зазначити, що значна кількість проектів пропонується до реалізації на території Саксаганського району.

Шановні саксаганці та мешканці міста, переходьте за посиланням, знайомтесь з проектами та підтримайте ті, які вважайте потрібними Кривому Рогу!

За матеріалами сайту http://irm.kr.ua.