Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Нарада відповідальних з ОП, БЖД та ЦЗ

16 травня на базі Криворізького ліцею №119, відбулася нарада для відповідальних з питань охорони праці, безпеки життєдіяльності та цивільного захисту закладів освіти Саксаганського району.

Травень насичений подіями з безпеки життєдіяльності та цивільного захисту. Одним з основних питань, що розглядалися на нараді було дотримання вимог безпеки життєдіяльності у літній канікулярний період 2024 року, організація виконання заходів з охорони праці, безпеки життєдіяльності на майданчиках літнього дозвілля та підготовка до проведення Місячника безпечного поводження біля водоймищ і на воді влітку.

Також, було проаналізовано проведення Місячника безпеки життєдіяльності та Дня цивільного захисту серед закладів загальної середньої та позашкільної освіти району. Проведення таких заходів сьогодні не просто важливе, а й життєво необхідне, адже інформація, яку працівники та здобувачі освіти отримують під час таких заходів, можливо врятує у майбутньому життя!