Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Скасування одночасної реєстрації місця проживання

Не завжди є можливість знятися з реєстрації місця проживання терміново. Проте, це можливо зробити одночасно, звернувшись до відділу реєстрації місця проживання за майбутньою адресою.

Якщо реєстрація місця проживання одночасно зі зняттям з реєстрації попереднього місця проживання буде проведено з порушенням вимог  п.п. 28, 29 Правил реєстрації місця проживання (затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 02.03.2016 року № 207), реєстрація місця проживання/перебування особи або зняття з реєстрації місця проживання скасовуються. У разі виявлення такого порушення керівник органу реєстрації проводить перевірку підстав реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання/перебування особи, за її результатами складає висновок та приймає рішення про скасування реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання/перебування особи.

Про прийняте рішення особі надсилається письмове повідомлення.  Особу запрошують на прийом до органу реєстрації для внесення відповідних відомостей до документа, до якого вносяться відомості про місце проживання/перебування.

У разі виявлення порушень законодавства органом реєстрації,  реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання/перебування особи підлягає скасуванню.

Нагадуємо, що в період карантину послугу з реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання можливо отримати лише за попереднім записом за телефонами: (097) 768-48-83 та (0564) 94-82-15.

Відділ реєстрації місця проживання громадян звертається до мешканців району! У зв’язку із запровадженням загального карантину в країні, просимо з розумінням поставитися до обмежувальних заходів – це задля вашої особистої безпеки, безпеки ваших рідних та наших працівників. Будь ласка, дотримуйтесь рекомендацій МОЗ України щодо нерозповсюдження COVID-19.

Міцного здоров’я усім нам