Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

До Дня Європи в Україні турнір з міні-футболу серед позашкільних навчальних закладів району

   З метою пропаганди здорового  способу життя, розвитку масового футболу в районі  та місті, залучення населення всіх вікових груп до регулярних занять спортом 15 травня 2015 року в Саксаганському районі на спортивному майданчику зі штучним покриттям СК «Гірник» (вул. Світлогорська, 1в) відбувся районний турнір з міні-футболу серед команд позашкільних навчальних закладів (2001-2003 р. н.), присвячений до Дня Європи в Україні та 40-й річниці створення Саксаганського району.  

   В спортивному заході взяли участь 72 чоловіка з чотирьох команд (ЦДЮТ «Сонях», ЦСДЮМ «Олімп», ФК «Гірник-2003», ФК «Гірник-2004»).       

   Команди грали між собою по коловій системі. Третє місце вибороли вихованці ЦСДЮМ «Олімп» (тренер Маринич В. Г.), друге місце дісталося команді ЦДЮТ «Сонях» (тренер Толбас В. О.), перше місце, не програвши жодного матчу, здобула команда ФК «Гірник-2003» (тренер Платонов В. В.).

   Переможці та призери турніру були нагороджені кубками, медалями та грамотами. Від спонсорів турніру ГО «Самопоміч» всі команди, в подарунок, отримали солодощі та сік.