Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Кубок Саксаганського району з кіокушин карате серед юнаків і дівчат

   З метою популяризації та розвитку бойових видів спорту, пропаганди здорового способу життя, активізації фізкультурно-спортивної роботи з дітьми, підлітками та молоддю, а також виявлення обдарованих особистостей та їх підготовки до змагань вищого рівня, 19 березня 2017 року на базі комунального позашкільного навчального закладу «Центр спорту для дітей, юнацтва та молоді «Олімп» Криворізької міської ради (вул. Космонавтів, 13) відбувся Кубок Саксаганського району з Кіокушин карате серед юнаків і дівчат, присвячений Дню українського добровольця,  в якому взяли участь 80 спортсменів з п’яти команд в семи вікових та 18 вагових категоріях.

   Учасників районного спортивного заходу та їх батьків привітали та поздоровили зі святом спорту депутати Дніпропетровської обласної ради Шовгеля Олена Миколаївна, керуюча виконкому Криворізької міської ради  та Сакусаганської районної у місті ради, директор комунального позашкільного навчального закладу «Центр спорту для дітей, юнацтва та молоді «Олімп» КМР Селюта Неоніла Василівна, які урочисто вручили посвідчення кандидата у майстри спорту України вихованцю ЦСДЮМ «Олімп» КМР Рябенко Олександру (тренер Панчуков О. Г.).

   Згідно з міжнародними правилами Кіокушин карате Кубок Саксаганського району проходив у повному контакті з використанням захисного спорядження.

   Самому молодшому учаснику змагань – шістирічній Бутенко Карині,  вдалося вибороти друге місце в двобоях з хлопцями.

   Серед переможців районних змагань хочеться відмітити найбільш перспективних спортсменів: Бабець Макар, Приходько Савелій, Трофіменко Іван, Крайонов Володимир, Євдокімов Ярослав (тренер Панчуков О. Г.), для яких ці змагання були підготовкою до участі змаганнях вищого рівня.

   Всі переможці та призери Кубку Саксаганського району з Кіокушин карате були нагороджені кубками, медалями та грамотами.

   Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації та проведенні змагань «Криворізькій федерації Кіокушин карте» (голова Панчуков О. Г.) та адміністрації комунального позашкільного навчального закладу «ЦСДЮМ «Олімп» КМР (директор Селюта Н. В.).

   І хай в сьогоднішніх змаганнях переміг сильніший, переможеним не сумувати, бо програш - це лише добрий досвід та шаг до нових сходжень. І в цьому є сила вислову - «Не перемігши себе, не переможеш суперника»!