Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Саксаганський район прийняв естафету ХV–го міського фестивалю народної творчості “Весна Рудани”

   З метою виявлення і підтримки кращих дитячих і молодіжних художніх колективів та окремих виконавців, удосконалення роботи з естетичного розвит-ку дітей, юнацтва, молоді на національних традиціях української культури, роз-витку аматорського руху в Саксаганському районі, 18 березня 2017 року о 12.00 у приміщенні КЗ ПК “Мистецький” пройшов районний тур ХV міського фестивалю народної творчості «Весна Рудани».

   На розсуд почесного журі міського фестивалю «Весна Рудани» було пред-ставлено 44 різножанрові номери художньої самодіяльності та 140  робіт  образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва. Наймолодшому учаснику концертної програми 4 роки, найстаршому – 89.

   Саксаганський район у відборі номерів художньої самодіяльності був представлений різними жанрами: інструментальна музика, хороний спів, бальна хореографія, естрадний вокал, сучасний танець, циркове та вогняне мистецтво, інше. Загалом у районному турі взяли участь близько 700 вихованців закладів культури, освіти та вищої школи Саксаганського району. 

   Усім учасникам районного туру ХV міського фестивалю народної творчості «Весна Рудани» бажаємо творчих перемог, доброго здоров'я і мистецького натхнення для втілення у життя усіх запланованих бажань.