Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

День ветерана в Україні та міжнародний день людей похилого віку

В закладах культури Саксаганського району щорічно проходить цикл культурно-мистецьких заходів до свята всіх старших поколінь, день, коли ми віддаємо їм свою любов і повагу – це День ветерана в Україні та Міжнародний день людей похилого віку.         
29.09 в районі відбувся добрий душевний концерт з нагоди відзначення Дня ветерана в Україні та Міжнародного дня людей похилого віку, в якому взяли участь найкращі творчі колективи МКЗ «Палац культури «Мистецький» КМР й солісти КЗСМО «Музична школа №3» КМР, КЗСМО «Музична школа №5» КМР. Харизматичний ведучий Сергій Мігуша провів захід та цікаву вікторину про Саксаганський район. Захід відбувся яскраво, динамічно, подарував веселі емоціїї для глядачів, які не шкодували своїх бурхливих оплесків.       
Безмежна вдячність вам, дорогі представники старшого покоління, за безцінні знання та слушні поради, за готовність підтримати і допомогти, за гідний приклад для наслідування!