Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Як в районі відзначили День ветерана - День трудової слави

   01 жовтня 2015 року об 11. 00 у виконкомі Саксаганської районної у місті ради відбулися заходи з нагоди Міжнародного дня громадян похилого віку та Дня ветерана.

На урочистому заході були присутні почесні гості: старший інспектор апарату Криворізької міської ради та виконкому Гончарук Г. П., помічник народного депутата України Павлова К. Ю. – Подоплєлова Н. Л., запрошено керівників та представників трудових колективів промислових підприємств, житлово-комунальної сфери, медичних закладів, установ соціальної сфери, закладів освіти району (всього близько 230 осіб).

З привітальними теплими словами та найщирішими побажаннями свято відкрив заступник голови Саксаганської районної у місті ради Красножон Ю. Л. Найкращих представників трудової слави відзначено Почесними грамотами виконкому Криворізької міської ради та грамотами виконкому районної у місті ради.

   Святкову програму продовжили маленькі артисти дитячих творчих колективів, яскраві виступи творчих колективів художньої самодіяльності.

   Протягом урочистого заходу продовжувалось щире спілкування ведучої з ветеранами трудової слави, під час якого усі присутні мали змогу дізнатись про найбільш цікаві моменти з трудового життя ветеранів. Родзинкою святкової програми ветерани відзначили безкоштовну лотерею, під час якої вони мали змогу виграти сертифікати на отримання послуг в різних перукарнях, ательє та пунктах ремонту взуття району.

Крім того, з нагоди Міжнародного дня громадян похилого віку та Дня ветерана 01. 10. 2015 о 12.00 урочисту концертну програму з благодійним обідом для запрошених та ветеранів проведено у комунальній установі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Саксаганському районі».