Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Про районне свято з нагоди Дня усиновлення

   25 вересня 2015 року в Саксаганському районі відбулося святкування Дня усиновлення! Службою у справах дітей виконкому Саксаганської районної у місті ради зініційовано проведення заходу для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, які виховуються в сім’ях усиновлювачів, опікунів (піклувальників), дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях, розташованих на території району, яке відбулося в комунальному закладі культури «Міська дитяча бібліотека».

   Зі святом їх щиро вітали: керуюча справами виконкому Криворізької міської ради – Щовгеля О. М., начальник служби у справах дітей виконкому Саксаганської районної у місті ради – Сироватка І. В., депутати міської та районної ради, директор мережі аптек «Гален» тощо. Запрошені гості побажали родинам і надалі прямувати по життю з вірою, надією і любов’ю, не звертати з обраного шляху, закликали присутніх бути терплячими і з відкритим серцем йти до дитини.

   Ведуча свята кожній родині запропонувала поділитися своїм досвідом у вихованні дітей, побажаннями один одному і всім присутнім. Тож батьки розповідали про перші хвилини перебування дитини у їхній родині, про відношення їх рідних дітей до новоспечених братиків та сестричок, про сімейні традиції, курйозні випадки. А їх діти підготували невеличку концертну програму: декламували вірші, співали пісні. Привертала увагу і виставка творчих робіт дітей та батьків.

   Щиро вітали родини зі святом і дарували пісенні й музичні дарунки викладачі та учні дитячої музичної школи, порадували талановитим виконанням українських пісень домристи, маленькі вихованці дитячого садочка виступили з запальними танцями.

   Свято відбулося під гаслом: «Мама і тато – два міцних крила в долі дитини, які огорнуть своїм теплом, захистять від негод, підтримають у польоті просторами світу, виведуть у повноцінне самостійне життя. Діти – це наша надія і наше майбутнє. Усиновителі, прийомні батьки, опікуни, піклувальники! Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги і вдячності з нагоди Дня усиновлення».