Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Продовжується сезон вічної класики!!!

03.07.2021 відбудеться другий концерт класичної музики у рамках проєкту «Музичний вікенд. Вічна класика, доступна кожному!», який є переможцем у категорії «Соціальні проєкти» конкурсу проєктів місцевого розвитку «Громадський бюджет».

Відкриватиме концерт сольною програмою з неаполітанських пісень та оперних арій Микола Єфіменко (м. Кривий Ріг). Добре знайомі мелодії, які ми чули у виконанні провідних італійських та українських тенорів, все, що несе слухачу музичний досвід півдня Італії - мелодика, романтичні наспіви, розкіш бельканто. До того ж, є невеличкий сюрприз - буде декілька дуетів з класичної італійської опери!

Наступним буде дуже гарний, розкішний по візуалу та музичному контенту проєкт "EMBRACE QUARTET" - триб'ют великому Астору П'яццоллі (м. Дніпро).

Надалі в програмі концерту тріо Олексія Пєтухова (м. Одеса) презентуватиме програму «Пори року» П. Чайковського в джазі». Відомий український піаніст не вперше з гастролями у Кривому Розі! Чекаємо з нетерпінням.

І буде Funk!!! Класичні композиції у стилі фанк не залишать нікого байдужим! Група "SOULIKE PROJECT" качне! 

Отже, до зустрічі! Чекаємо на вас 03 липня о 17:00 в парку Саксаганському!!