Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Ініціюй! Перемагай! Реалізовуй!

Нагадуємо, що саме 01 липня 2019 стартував п’ятий конкурс проектів місцевого розвитку «Громадський бюджет», реалізація яких планується у 2020 році.

Громадський бюджет – демократичний процес, який надає можливість кожному жителю брати участь в розподілі коштів місцевого бюджету через створення проектів для покращення міста та/або голосування за них. Тобто це спосіб визначення видатків частини міського бюджету м. Кривого Рогу за допомогою прямого волевиявлення криворіжців. Кожен має змогу самостійно пропонувати та обирати на що саме витратити частину коштів міського бюджету.

Громадський бюджет – це механізм для того, аби знаходити порозуміння між владою та людьми, долати корупцію, робити місто кращим та дати можливість кожному мешканцю відчути причетність та відповідальність за те, яким буде його місто.

Для участі в конкурсі необхідно подати конкурсні пропозиції раді з проведення конкурсу у паперовому вигляді та шляхом уведення до електронної системи https://gb.kr.gov.ua. У паперовому вигляді за адресою: управління економіки виконкому Криворізької міської ради, каб. 428, пл. Молодіжна, 1, м. Кривий Ріг, 50101, 8. 30 до 17. 00 (обідня перерва з 12.30 до 13.30), українською мовою.

Термін закінчення прийому спливає для конкурсних пропозицій, наданих у паперовому вигляд – 15. 08. 2019 о 16.00, наданих у електронному вигляді – 16. 08. 2019 о 00.00.

Подавайте свої проекти і голосуйте за цікаві ідеї. Проекти, які найбільше підтримають мешканці, будуть реалізовані з бюджету мiста.