Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Шановні громадяни!

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21. 06. 2017 № 432 «Про затвердження Порядку організації соціальної та професійної адаптації учасників антитерористичної операції, осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки та оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, та постраждалим учасникам Революції Гідності» зі змінами, вказані особи мають право на надання послуг з професійної адаптації.

Для отримання послуг з професійної адаптації особа письмово звертається із заявою до управління праці та соціального захисту населення за місцем реєстрації або за місцем фактичного проживання.

До заяви додаються:

- копія посвідчення учасника бойових дій або іншого посвідчення, засвідчена підписом особи;

- копія паспорта;

- копія ідентифікаційного номера;

- копія документа, що підтверджує безпосередню участь в антитерористичній операції або забезпеченні її проведення з перебуванням безпосередньо в районах проведення антитерористичної операції.

Послуги з професійного навчання надаються особі одноразово в порядку черговості.

Просимо звертатися до управління праці та соціального захисту населення виконкому Саксаганської районної у місті ради за адресою: вул. Софії Перовської, 16А, м. Кривий Ріг, Дніпропетровської області та за   моб. тел. 098 360 20 04.