Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

06 червня 2017 року з нагоди Всесвітнього дня навколишнього природного середовища відбудеться урочистий прийом голови районної у місті ради

Однією із найважливіший подій екологічного календаря є щорічне відзначення за ініціативи Генеральної Асамблеї ООН 05 червня Всесвітнього дня навколишнього природного середовища, яке приурочене популяризації толерантної гармонійної взаємодії людини та природи в сучасних умовах, збереженню та відтворенню природних ресурсів в ім’я майбутніх поколінь.

На сьогодні екологічні питання міста Кривого Рогу та безпосередньо Саксаганського району визначаються високим рівнем актуальності та формують загальне уявлення про стан благополуччя його мешканців. Варто зазначити, що значна частина виробничих потужностей промислових підприємств міста зосереджена у Саксаганському районі, що зумовлює загрозу забруднення навколишнього природного середовища відходами виробництва. Разом з тим, екологічні служби підприємств постійно тримають руку на пульсі в напрямку скорочення техногенного навантаження на довкілля та раціонального використання природних ресурсів.

06 червня 2017 року о 10. 00 з нагоди Всесвітнього дня навколишнього природного середовища у виконкомі Саксаганської районної у місті ради відбудеться урочистий прийом голови районної у місті ради, на якому відбудеться відзначення кращих представників територіальної громади.