Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Про призов громадян 1988-1995 років народження навесні 2013 року.

МІНІСТЕРСТВО  ОБОРОНИ  УКРАЇНИ

 

Н А К А З

 

Військового  комісара  Саксаганського

районного  військового  комісаріату

 

25.03.2013                               м. Кривий Ріг                                         № 61

 

Про призов громадян

1988-1995 років народження

навесні 2013 року.

 

         1. На підставі Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу» та Указу Президента з 01 квітня по 01 червня 2013 року провести призов громадян на строкову військову службу.

 

         2. Явці на призовну дільницю Саксаганського району для призову на військову службу підлягають всі громадяни 1995 року народження, яким в період чергового призову виповнилось 18 років, а також громадяни, які народились у 1988-1994 роках, у яких закінчилася відстрочка від призову або не призвані з різних обставин.

 

         3. Всі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов'язані прибути на призовну дільницю за адресою вул. Технічна, 36, у визначений час з документами, що вказані в повістці, громадяни, які не отримали повісток, зобов'язані прибути до райвійськкомату не пізніше 10 квітня 2013 року, маючи при собі паспорт і свідоцтво про народження.

 

         4. Всі особи призовного віку, що підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово проживають на території Саксаганського району, зобов'язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з'явитися у райвійськкомат.

 

         5. Громадяни, які ухиляються від призову і не з'являються на призовну комісію, несуть відповідальність згідно з чинним законодавством.

 

         6. На підставі Закону України “Про військовий обов'язок та військову службу” керівники підприємств, установ, організацій, кооперативів та навчально-виховних закладів, незалежно від підпорядкування і форм власності, зобов'язані відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну дільницю.

 

Військовий комісар Саксаганського

районного військового комісаріату

підполковник                                                                             С.О.Дарєєв