Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Некролог

28 лютого 2023 року передчасно пішов з життя Анатолій Іванович ПОТАПЕНКО (народився 3 березня 1950 року).

Більшу частину свого життя він присвятив військовій службі, проходив службу на посаді військового комісара Саксаганського районного військового комісаріату міста Кривого Рогу Дніпропетровської області. Після звільнення з військової служби Анатолій Іванович працював в органах місцевого самоврядування де обіймав посаду начальника відділу соціального захисту населення виконкому Саксаганської районної у місті ради. Був вимогливим і принциповим до себе та своїх підлеглих, володів організаторськими здібностями та вольовими якостями. Анатолій Іванович якісно та вчасно виконував поставлені завдання, швидко орієнтувався і вміло знаходив шляхи та засоби для досягнення бажаного результату. Служив людям, громаді, суспільству, був гарним прикладом для підростаючого покоління.

Велику увагу приділяв проведенню військово-патріотичної та оборонно-масовій роботі серед молоді, взаємодіяв з ветеранськими організаціями району та міста.

Анатолій Іванович брав участь у бойових діях в Афганістані, був нагороджений 5-ма орденами та багатьма медалями, повний кавалер Нагрудного знака «За заслуги перед містом».

Виконавчий комітет Саксаганської районної у місті ради висловлює щирі співчуття рідним та близьким з приводу тяжкої, передчасної втрати чоловіка, батька, дідуся - Анатолія Івановича Потапенка.

Світла та вічна пам'ять про нього завжди залишиться у наших серцях.