Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Популяризація «Регбі 5» в закладах освіти міста

         З метою популяризації та розвитку в закладах освіти міста серед учнівської молоді безконтактного виду спорту «Регбі 5», Криворізька міська федерація регбі, спільно з управлінням освіти і науки та комітетом з фізичної культури і спорту виконкому Криворізької міської ради 01 березня 2017 року на базі КЗШ № 120 (вул. Івана Авраменка, 22а) презентували «Дитячу міську регбійну шкільну лігу» в рамках шкільних спортивних ігор «Олімпійські надії».

         На захід було запрошено 16 закладів освіти міста, сім з яких – представники Саксаганського району (КЗШ № 31, КНВК № 35, КЗШ № 68, КСШ № 70, КСШ № 118, КЗШ № 119, КЗШ № 120). Голови міської федерації регбі та комітету з фізичної культури і спорту виконкому Криворізької міської ради Дудка Євген Костянтинович та Ступак Олександр Миколайович вручили всім представникам учасникам «Дитячої міської регбійної шкільної ліги» сертифікати та спортивний інвентар для гри у безконтактний «Регбі 5». Головний тренер міської федерації регбі Міненков Святослав Сергійович разом з учнями КЗШ № 120 виконали почесну місію з жеребкування, який розділив всіх учасників на чотири групи.

         Тож, у добрий час вам спортсмени. Побажаємо «Дитячій міській регбійній шкільній лізі» успіхів, гучних перемог та розширення.