Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Надзвичайна подія на території КЗШ № 119

            01 березня 2017 року о 15.00 на території Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 119 у районі спортивного майданчика відбулася надзвичайна подія – обвал ґрунту та утворення воронки діаметром 60 см х 70 см, глибиною  більше 2 м, у воронці внизу було видно каналізаційні плити перекриття та сильний потік води.

          Згідно з алгоритмом дій під час виявлення надзвичайної ситуації, адміністрацією школи було організовано виклик спеціальних служб та організацій, територію з обвалом ґрунту  було огороджено та встановлено таблички з попередженням «Обережно! Обвал ґрунту!». Терміново на місце обвалу вибула оперативна група на чолі з головою Саксаганської районної у місті ради Беззубченком Валерієм Вікторовичем.

          Наразі причини руйнування ґрунту з’ясовуються компетентними організаціями. З метою попередження падіння на місці організовано чергування працівників закладу, КП «Кривбасводоканал» та екіпажу патрульної поліції.