Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Про відзначення в районі 30-річчя організації ветеранів України

         З нагоди 30-річчя організації ветеранів України 21 лютого 2017 року в приміщенні міського комунального закладу «Палац культури «Мистецький» Криворізької міської ради відбулись районні урочистості.

           Рада Саксаганської районної організації ветеранів м. Кривого Рогу, яка створена у серпні 1989 року, на той час об’єднувала 11 526 ветеранів.  На сьогодні кількість ветеранів складає 30 653 осіб різних статусів, серед яких ветерани війни та праці, діти війни, ветерани військової служби та внутрішніх справ, вдови, пенсіонери.

          Керівництво району та почесні гості заходу висловили щирі слова вдячності за роботу районної організації в напрямку об’єднання ветеранського руху, за активну громадську позицію та ініціативу, що проявляють члени організації при вирішенні питань соціального захисту та відзначили їх нагородами.

          У свою чергу, ветерани подякували за підтримку й висловили впевненість, що й надалі будуть здійснювати свою статутну діяльність з метою захисту прав та інтересів громадян старшого покоління.

          По закінченню урочистої церемонії нагородження присутні переглянули святкову концертну програму за участі творчих колективів МКЗ «Палац культури «Мистецький».