Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Дівочий Кубок Гурова – семирічний переможний саксаганський майстер-клас

          З 27 лютого по 02 березня 2017 року в спортивному залі палацу спорту комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10» (вул. Бикова, 4) відбувся ХVІІ міській турнір з баскетболу серед дівчат шкільного віку пам’яті народного депутата України трьох скликань, Почесного громадянина міста Кривого Рогу Гурова Вадима Миколайовича, присвяченого Міжнародному жіночому дню 8-го березня, в яких взяли участь 96 спортсменок з восьми збірних команд - з семи районів та збірної професійно-технічних навчальних закладів міста.

          За жеребом всі учасники були розділені на дві групи по чотири команди в кожній. Команди, що зайняли в своїх групах другі місця зустрілися між собою за право володіти «бронзовими» нагородами. В двобої між збірними командами Інгулецького та Металургійного районів перемогу святкували юні спортсменки Металургійного району (тренер Дагларов М. М.). Переможці групових першостей команди Саксаганського та Покровського районів змагалися між собою в фіналі за право володіти почесним Кубком Гурова В. М. Перемогу з рахунком 34:20 сьомий раз поспіль здобула команда юних баскетболісток Саксаганського району (тренер Токарчук Ю.Т.), друге дісталося збірній команді Покровського району (тренер Павлова В. В.).

         На церемонії нагородження секретарем Криворізької міської ради Маляренком Сергієм Васильовичем, головою комітету з фізичної культури і спорту виконкому Криворізької міської ради Ступаком Олександром Миколайовичем та депутатом Криворізької міської ради голови ГО «За рідне місто» Бабенко Ольгою Володимирівною, була виконана дуже приємна та значна місія нагородження переможців, призерів та учасників міських змагань з баскетболу кубками, дипломами, медалями, баскетбольними м’ячами, пам’ятними подарунками та солодощами.

         Організаційним комітетом турніру були визначені кращі гравці, ними стали:

- кращим центровим – Самохіна Юлія (Металургійний район);

- кращим захисником – Фокіна Катерина (Саксаганський район);

- кращим нападаючим – Троскіна Христина (Покровський район).

          Дуже приємно, що цей почесний трофей сьомий раз поспіль залишають за собою юні саксаганочки. Тож, поздоровляємо вас дівчата, поздоровляємо всіх саксаганців з новою перемогою, новим здобутком, а всіх жінок з наступаючим святом 8-го березня.