Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Чемпіонат Дніпропетровської області з мас-реслінгу

      28 січня 2017 року на базі комунального позашкільного навчального закладу «ЦСДЮМ «Олімп» (вул. Космонавтів, 13) за участю Дніпропетровської обласної федерації мас-рестлінгу (президент Круглик В. О.) відбувся відкритий чемпіонат Дніпропетровської області з мас-рестлінгу серед семи команд найсильніших спорсменів з міст України (Київа, Дніпра, Мелітополя, Нікополя, Софіївки, Кривого Рогу, Нового Бугу). В складах команд були чемпіони та призери чемпіонатів України , Європи та світової першості.

      Серед дівчат до 13 років в ваговій категорії до 45 кілограмів призові місця вибороли представниці Софіївської федерації мас-рестлінгу: чемпіонкою обласних змагань стала Анастасія Круглик (2005 р. н), друге місце завоювала Юлія Оберемок (2005 р. н), третє місце у Мартиненко Кіри (2009 р. н.).

      Серед хлопців до 13 років в ваговій категорії до 50 кілограмів чемпіоном обласних змагань став представник Софіївської федерації мас-рестлінгу Володимир Надточій, «срібну» медаль завоював наш земляк Пономаренко Олександр, «бронзова» нагорода дісталася спортсмену з  Кривого Рогу вихованцю «ЦСДЮМ «Олімп» Нестору Андрію.

      Серед юнаків до 17 років у ваговій категорії до 80 кілограмів призові місця вибороли представники міста Кривого Рогу вихованці «ЦСДЮМ «Олімп»: перше місце за Качаненком Євгеном, друге - за Олексієнком Михайлом, третє місце посів Зінченко Денис.

      У ваговій категорії до 55 кг серед дівчат вихованки «ЦСДЮМ «Олімп» Холецька Аліна та Шаркова Тетяна посіли третє та друге місця відповідно.

      У ваговій категорії до 65 кг серед жінок чемпіонкою Дніпропетровської області, вперше, стала криворізька спортсменка, вчитель фізичної культури Криворізької гімназії № 91 Криворізької міської ради Кравченко Наталія Борисівна.

      Зазначимо, що «бронзовими» призерами Чемпіонату Дніпропетровської області стали ще два наші земляки, представники комунального позашкільного навчального закладу «ЦСДЮМ «Олімп»: в ваговій категорії 90 кг - Шемельов Олександр та в ваговій категорії до 125 кг Володимир Тимченко

      За результатами загальнокомандної першості збірна команда «ЦСДЮМ «Олімп» з мас-рестлінгу завоювала п’ять бронзових, дві срібні та одну золоту медалі.

      25 лютого 2017 року в місті Мелітополь відбудеться Кубок України, де сподіваємося на гарний виступ наших спортсменів.