Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Пленарне засідання X сесії районної у місті ради VІІІ скликання

17 грудня у сесійній залі виконкому районної у місті ради відбулося пленарне засідання X сесії районної у місті ради VІІІ скликання.

На засіданні були присутні депутати районної у місті ради та керівники структурних підрозділів виконкому.

Перед початком роботи сесії, відбулась церемонія нагородження саксаганців церковними нагородами за допомогу в організації та проведенні святкування 25-ої річниці від дня заснування Криворізької єпархії.

З нагоди Дня місцевого самоврядування, Дня Збройних Сил України та Міжнародного дня волонтера, нагороди районного рівня отримали голови будинкових та вуличних комітетів, учасники АТО/ООС та депутати районної у місті ради.

Фінішним акордом, стало нагородження за результатами проведення районної спартакіади присвяченої Дню місцевого самоврядування, серед депутатів та посадових осіб місцевого самоврядування.

Нагальні питання порядку денного пленарного засідання сесії: прийняття бюджету Саксаганського району у місті Кривий Ріг на 2022 рік, затвердження плану роботи районної у місті ради на І півріччя 2022 року, звіти про роботу постійних комісій районної у місті ради.

Загалом на пленарному засіданні прийнято 25 рішень та заслухано дві інформації.