Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Кращі гімнастки України на «Криворожаночці 2016»

          З метою популяризації та подальшого розвитку художньої гімнастики в Саксаганському районі та в місті в цілому, шляхом підготовки спортсменів високого класу, з 09 по 10 грудня 2016 року на базі МЗ «Палац молоді та студентів» відбувся ХVІ традиційний відкритий турнір з художньої гімнастики «Криворожаночка - 2016», в яких взяли участь 320 спортсменок з 23 команд-представниць 18 міст України (Дніпро, Кривий Ріг, Кропивницький, Лозова, Біла Церква, Запоріжжя, Зеленодольськ, Харків, Миколаїв, Бердянськ, Херсон, Каменське, Львів, Чернігів, Бобринець, Первомайськ, Нікополь Южний) та міста Кішенев республіки Молдова.

          Звання «Міс Криворожаночка 2016» за одноголосим рішенням суддівської колегії дісталося колишній вихованці комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10», а нині студентці Кіровоградського державного педагогічного університету ім. Володимира Вінниченка - Валерії Михайленко, звання «Віце-міс Криворожаночка 2016» виборола ще одна колишня вихованка комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 8», а нині учениця Дніпропетровської обласної спеціалізованої школи-інтернату олімпійського резерву Вікторії Клюєвій. Звання «Міні-міс Криворожаночка 2016» здобула спортсменка з м. Запоріжжя Влада Поліщук.

          Серед переможниць турніру хочеться виділити високий рівень підготовки вихованок комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10». В програмі Майстрів спорту України кращими були Фесюк Вікторія (1997 р. н), Михайленко Валерія (1995 р. н.), в програмі кандидатів у майстри спорту України тріумфовали Бочарнікова  Ірина (2002 р. н.) та Лагода Наталія (2002 р. н.). В цілому команда ДЮСШ № 10 зайняла 47 призових місць.

          На спортивному заході був присутній Криворізький міський голова Вілкул Юрій Григорович, який привітав всіх учасниць зі святом спорту та нагородив найкращих спортсменок.

Переможниці та призерки змагань були нагороджені медалями, грамотами та пам’ятними подарунками від спонсорів турніру міської федерації боксу.

          Турнір щороку набирає сили та розмаху, даючи юним спортсменкам України зростати у професійній сфері, набувати технічних здібностей та змагального психологічного досвіду. Тож вперед дівчата, до гучних перемог, прославляючи «Королеву спорту» - художню гімнастику на просторах української землі та за її межами.