Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Подарунок в оселю сироти!

З 2010 року у місті Кривому Розі передбачено проведення за рахунок коштів, виділених з міського бюджету, капітального ремонту житла, єдиними власниками якого є діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.

Варто відзначити, що Кривий Ріг - єдине місто в Україні, яке надає таку підтримку в рамках міської соціальної програми захисту дітей-сиріт і розвитку сімейних форм виховання. На решті території країни жодним законодавчим актом не передбачено виконання ремонтів у квартирах таких дітей за кошти міського чи державного бюджетів.

Протягом шести років місто відремонтувало квартири 37-ми дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, планується також працювати за цією Програмою і в подальшому. До кінця 2016 року мають отримати ключі ще четверо дітей цієї категорії, які зараз з нетерпінням чекають на новосілля.

У Саксаганському районі коштом міського бюджету з 2010 року до теперішнього часу відремонтовано дев’ять квартир!

Напередодні Новорічних свят здійснилася мрія ще однієї дитини, яка лишилась без батьківського піклування.

Від батьків їй залишилася квартира по вулиці Житомирський, яка потребувала капітального ремонту. Здійснити мрію дитини про власну гарну оселю допомогло місто. Отже ремонт у зазначеній квартирі стрімко наближується до кінця. Залишились лічені дні, коли щасливиця урочисто отримає ключі від затишної, світлої, а головне, своєї оселі!

Святий Миколай таки почув побажання і подарував затишок в оселю дівчинки!