Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Заробити на непотрібних пакетах реально!

Поліетиленові пакети на сьогоднішній день є найпоширенішим, універсальним і доступним за ціною способом зберігання і транспортування будь-яких товарів. Крім того, пакети є також носіями інформації та активно використовуються для реклами. Красивий, яскравий і зручний пакет в руках, однак, не придатний для багаторазового використання і через короткий час вже є частиною сміття. При цьому використані пакети є тим видом відходів, що не  піддаються утилізації і вимагають багатьох сотень років для розкладання.

В рамках підтримки екологічних ініціатив в місті у пунктах приймання вторинної сировини ПП «Чисте Місто» розпочали приймати поліетиленові пакети. Приймаються будь-які пакети: кольорові, білі та прозорі, з ручками, без ручок, типу «маєчка», ті, в які вам продають їжу, одяг, побутові предмети. Єдина умова - пакети мають бути сухими, без залишків їжі та бруду. Приймаючи участь в таких екозаходах можна ще й непогано підзаробити.

В Саксаганському районі у Вас готові прийняти пакети за адресами:

  • · мікрорайон «Сонячний» 29
  • · вулиця Космонавтів 13
  • · вулиця Володимира Великого (колишня Мелешкіна) 49
  • · вулиця Співдружності 72
  • · вулиця Тесленко 20

У великій кількості  можна здати пакети через головний пункт прийому відходів, що розташований на вул. Бикова, 22А.  Зв’язатися з представниками ПП «Чисте місто» можна за телефонами (056) 440 08 31, (056) 440 08 94, (067) 564 06 64.