Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

До уваги підприємців району! Семінар - «Будуємо експортний бізнес»

З метою розширення експортної діяльності суб’єктів господарювання на міжнародних ринках 26 вересня 2018 року у конференц-залі NewTon CENTER за адресою: вул. Криворіжсталі, 67, відбудеться навчальний семінар «Будуємо експортний бізнес» для підприємців міста.

Захід організовано за підтримки виконкому Криворізької міської ради спільно з Криворізьким представництвом Дніпропетровської торгово-промислової палати. Початок заходу - о 1400, реєстрація - з 1315. Спікер - бізнес-консультант Ігор Снітівкер.

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням: https://goo.gl/forms/D9ntK2tEDlnY3y2s2.

До участі запрошуються підприємці міста Кривого Рогу, які бажають розвивати свій бізнес. Експорт від А до Я - інформація, яка буде корисною не лише для експортерів з досвідом, а й замотивує тих, хто хоча б раз замислювався щодо розширення своїх підприємницьких можливостей завдяки зовнішньоекономічному ринку.

Довідково: Ігор Снітівкер - директор компанії «УкрЕкспортСервіс», голова комітету підтримки експорту Дніпропетровської торгово-промислової палати, голова комітету експорту ради підприємців Дніпропетровської обласної державної адміністрації, Член комітету підприємців у сфері зовнішньоекономічної діяльності Торгово-промислової палати України, Член ради з просування експорту Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, експерт центру підтримки реформ при Кабінеті міністрів України, учасник європейських грантових програм з організації навчань у сфері зовнішньоекономічної діяльності для українських експортерів, лектор Дніпропетровського національного університету (факультет міжнародної економіки).

 

Запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь у семінарі!