Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Виконком Саксаганської районної у місті ради запрошує всіх саксаганців та гостей району на районне свято “Гостинна моя Україна!”

   24 серпня 2013 року всі наші співвітчизники відзначатимуть 22-гу річницю незалежності України та Свято квітів. Виконком Саксаганської районної у місті ради вітає всіх саксаганців та гостей районуі запрошує в цей день на районне свято “Гостинна моя Україна!”.

   Свято у Саксаганському районі розпочнеться об 11.45 святковою ходою костюмованих учасників від кінотеатру “Олімп” до міського комунального закладу «Палац культури імені Артема». На площі перед палацом культури відбудеться урочисте відкриття свята, театралізоване дійство, нагородження кращих представників підприємств, установ та закладів району.

   О 12.00 святкування Дня незалежності продовжиться у сквері відпочинку імені Артема, де на всіх чекають казкові куточки, робота атракціонів, конкурси та забави для дітлахів і дорослих, виставки тварин, квітів, ландшафтних рослин, а також декоративно-ужиткової творчості, раритетних автомобілів. Торгівельні підприємства запропонують смачні страви, широкий асортимент кондитерських виробів і напоїв.

   Цікаво та весело буде гостям будь-якого віку: працюватиме розважаль-

но-відпочинковий майданчик для людей похилого віку, виступатимуть духові оркестри Криворізької музичної школи № 3 та Криворізької міської школи мистецтв № 1. Ви побуваєте на святі народної пісні “Магічна сила української пісні” хору «Ветеран» імені Миколи Буценка МКЗ «Палац куль-тури ім. Артема» і на концертній програмі фольклорного ансамблю “Ожина”.

   Так, протягом дня концертно-розважальні програми для мешканців і гостей району набиратимуть обертів та досягнуть кульмінації на стадіоні ДЮСШ № 10, де о 18.00 розпочнеться святкова театралізована шоу-програма «Україна моя – священна земля!» . На вас чекають цікаві конкурси, аукціони, поросячі перегони, виступ Першого Криворізького театру вогню ArmKnot.

   Ввечері свято завершиться яскравим салютом!