Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

ВАРТО ЗНАТИ! Особистий кабінет виборця.

   Службою розпорядника Державного реєстру виборців Центральної виборчої комісії на офіційному веб-сайті «Державний реєстр виборців» (www.drv.gov.ua) розроблений та функціонує в тестовому режимі програмний ресурс «Особистий кабінет виборця».

   Запрошуємо виборців, бажаючих взяти участь у випробуванні даного програмного ресурсу, створити свій особистий електронний кабінет та перевірити наявність себе у Державному реєстрі виборців.

   В особистому кабінеті виборця Ви зможете перевірити інформацію про своє включення (невключення) до Державного реєстру виборців. Відповідь на запит буде надіслана на Вашу електрону пошту.

   У разі виникнення питань щодо створення «Особистого кабінету виборця», консультації за телефоном 64-23-50. Для виправлення виявлених неточностей та з інших питань, пов’язаних із веденням Державного реєстру виборців, звертайтесь за адресою: вул. Мелешкіна, 32, каб. 201,  з понеділка до п’ятниці з 8.30 до 17.00, перерва з 12.30 до 13.00, при собі мати паспорт громадянина України.