Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

15 травня 2014 року відбулася інформаційна зустріч з трудовими колективами Криворізької загальноосвітньої школи № 68 та Криворізької загальноосвітньої школи № 124

   15 травня 2014 року, у рамках проведення Єдиного Дня інформування, відбулася інформаційна зустріч з трудовими колективами Криворізької загальноосвітньої школи № 68 та Криворізької загальноосвітньої школи № 124. Вела зустріч заступник голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради Скляр С. Л.

Слухачі ознайомилися з лекцією «День Європи в Україні» та були проінформовані про шлях формування в Україні європейських цінностей. Було привернено увагу до трагічних подій історії України з нагоди Дня пам’яті жертв політичних репресій.

Крім того, трудовий колектив було поінформовано про реформування системи охорони здоров’я та роботи сімейного лікаря, а саме: про реалізацію пілотного проекту щодо запровадження державного регулювання цін на лікарські засоби для лікування осіб з гіпертонічною хворобою.

   Розглядалось питання про надання пільг малозабезпеченим верствам населення відповідно до чинного законодавства, а саме багатодітним сім’ям, про надання разової грошової допомоги інвалідам війни, жертвам нацистських переслідувань, членам сімей загиблих учасників бойових дій, померлих інвалідів війни та жертв нацистських переслідувань.

   Також було повідомлено про надання публічних послуг у виконкомі Саксаганської районної у місті ради та можливість спрощеного доступу до адміністративних послуг через відділення поштового зв’язку та функціонування сторінки Контакт-центру на офіційному веб-сайті виконкому районної у місті ради.

   На всі запитання були надані вичерпні відповіді.

   Всього у заході взяло участь 95 чоловік.