Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Шановні жителі Саксаганського району!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення з питання найменування (перейменування) об’єктів топоніміки Саксаганського району м. Кривого Рогу 

З метою врахування громадської думки та відповідно до розпорядження Криворізького міського голови від 19.02.2024 № 38-р «Про організацію та проведення громадського обговорення з питань найменування (перейменування) об’єктів топоніміки, присвоєння імен фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій на території Криворізької міської територіальної громади» з 20.02.2024 до 20.03.2024 включно проводиться громадське обговорення з питань найменування (перейменування) об’єктів топоніміки, присвоєння імен фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій на території Криворізької міської територіальної громади.

Вищезазначеним розпорядженням відповідальною особою за проведення громадського обговорення з питань найменування (перейменування) об’єктів топоніміки Саксаганського району визначено Старовойта Василя Володимировича, голову Саксаганської районної у місті ради.

Пропозиції (зауваження) учасників, охочих долучитися до громадського обговорення з приводу найменування (перейменування) об’єктів топоніміки Саксаганського району, а саме вулиць:

  • Заводська
  • Озерна
  • Степова
  • Шмаківська

подаються  в письмовій формі або надсилаються на  електронну адресу: [email protected], чи на поштову адресу виконкому Саксаганської районної у місті ради: вул. Володимира Великого, 32, м. Кривий Ріг, 50071, із зазначенням прізвища, імені, по батькові, адреси й телефону особи, яка їх подає, у строк з 20.02.2024 до 05.03.2024 включно.

Консультацію з питання, що винесено на громадське обговорення можна отримати за телефоном - (0564) 94-82-17.

Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій формі із зазначенням свого найменування, місцезнаходження та контактного телефону керівника у той самий спосіб і терміни.

Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються та не розглядаються.

У період з 06.03.2024 до 20.03.2024 включно на офіційному вебсайті виконкому Саксаганської районної у місті ради буде проведено громадське обговорення з питань перейменування об’єктів топоніміки у формі електронних консультацій (опитування) за допомогою застосунку «Google Форми», посилання на який буде розміщено на офіційному вебсайті виконкому Саксаганської районної у місті ради.  

Пропозиції (зауваження), отримані в ході проведення громадського обговорення, результати громадського обговорення будуть оприлюднені на офіційному вебсайті виконкому Саксаганської районної у місті ради у мережі Інтернет.