Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Районні урочистості з нагоди вшанування воїнів-інтернаціоналістів

     14 лютого 2017 року, у переддень 28-ої річниці виводу військ із Афганістану, у Криворізькій загальноосвітній школі № 122 лунали щирі, пронизані почуттями глибокої вдячності і тепла, слова на честь мужніх воїнів-інтернаціоналістів, які протягом довгих 9 років виконували свої бойові завдання за межами держави, щодень ризикуючи власним життям.

     Підготовлена представниками молодіжного виконкому виконавчого комітету Саксаганської районної у місті ради та творчим колективом школи літературно-музична вистава, доторкнулась до найглибших закутків душ ветеранів Афганської війни, школярів та почесних гостей.

     Хвилиною мовчання згадали тих 13833 солдатів, які не повернулися на Батьківщину, словами нескінченної вдячності привітали тих, хто мав витримку повернутися Героями.

     Ватру пам'яті передали юному поколінню Саксаганського району живі свідки тих подій - воїни-афганці: Андрієнко Павло Миколайович, Племяннік Василь Васильович.

     Із теплим вітальним словом звернулась депутат Саксаганської районної у місті ради Логінова Анжеліка Анатоліївна, яка від депутатського корпусу привітала подарунками справжніх воїнів Афгану. Не обійшлося і без маленьких сюрпризів: найменші школярі 122-ої школи виготовили та подарували солдатам власні поробки в знак вдячності та пам'яті подвигу воїнів.

     Яскравою крапкою в урочистостях з нагоди вшанування Героїв Афганістану стала театрально-музична постановка учнів 11 класу «Гілля калин», у якій вкотре нагадали про цінність кожного людського життя.

     Слава воїнам-інтернаціоналістам!