Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Освітні хаб-центри в дії

У новому 2023 році в закладах загальної середньої освіти району розпочато діяльність освітніх хаб-центрів. Амбасадором впровадження нових ідей став Криворізький ліцей № 113 Криворізької міської ради, який 13 січня провів для учнів 9-их класів засідання лінгвістичної студії «Полювання на помилку».

Старшокласники-журналісти створили колаж – презентацію, за допомогою якої відбулося знайомство з освітньою діяльністю філологічного профілю ліцею.

Дев'ятикласники стали активними учасниками лінгвістичної студії, удосконалювати здобутті знання та вчилися знаходити помилки в рекламних оголошеннях, створювали креативні українські футболки з мовним логотипом.

Можливість бути успішним закладена в кожному з нас. Навіть відсутність світла та повітряна тривога не стали перешкодою, щоб 18 січня відбулася зустріч в хаб-центрі Криворізького ліцею №119 Криворізької міської ради за темою «Крок до Успіху!».

Прийти до успіху можна різними шляхами, і кожна людина обирає свою дорогу. Учень 11 класу, президент учнівського самоврядування ліцею «LeadersPro» поділився особистим шляхом розвитку лідерських якостей, продемонстрував з власного досвіду, які міські та всеукраїнські проєкти і програми допомогли йому розкритися.

На цей раз дев’ятикласники створювали формули успіху, під час чого майбутні старшокласники ознайомились із основними умовами його досягнення: найголовніше - це точно визначитись зі своїми цілями і бажаннями!