Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Як святкують Всесвітній день снігу у бібліотеці-філіалі №15

         17 січня відзначається Всесвітній день снігу. Ідея створення Всесвітнього дня снігу напрошувалася вже дуже давно. Засновником цього Дня виступила Міжнародна федерація лижного спорту, вирішили відзначати це свято в третю неділю січня.
          Офіційно Всесвітній день снігу був створений для популяризації зимових видів спорту в дитячому та молодіжному середовищі, для підтримки і заохочення участі в подібних заходах всіх зацікавлених. Мета проведення заходів полягає у залученні дітей і сімей до своєрідного, унікального, активного відпочинку, який може подарувати тільки участь у зимових видах спорту. Для цього і проводяться спеціальні заходи по всьому світу.
          Всесвітній день снігу швидко набрав популярність. «Ми, хоч вже і не діти, та з задоволенням долучаємося до цього Дня»,- кажуть працівники бібліотеки-філіалу №15 Комунального закладу культури «Міська дитяча бібіліотека» Криворізької міської ради.

          Пропонуємо всім перегляд он-лайн-викладки літератури про зимові види спорту, про історію виникнення спортивного інвентарю. Просто неможливо всидіти вдома, коли на вулиці така краса: сніг, іній, розваги з друзями та сім’єю. «Сніг, нажаль, зараз така рідкість. І ми не змогли проґавити такої нагоди і згадати дитинство, розважалися, прибираючи сніг, що впав біля бібліотеки, гралися в сніжки, зліпили снігову бабу, зробили собі Янгола-спасителя. Долучайтеся!»,- запрошують працівники бібліотеки.