Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Зростаємо мужніми, сміливими

Улюблена Богом перлина

Для всіх українців одна

Козацька моя Україна

Хлібів золотих сторона

Діти - це для кожного народу найбільше багатство, його майбутнє. І завдання дорослих полягає в тому, щоб прищепити любов і повагу до краси і багатства української землі, до громади якомога раніше. Саме такі заходи дають можливість назавжди закарбувати в дитячій свідомості любов до Батьківщини.

В рамках місячнику національно-патріотичної роботи на базі комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 254» були проведені різноманітні заходи: бесіди, виставки малюнків, а також  музично-тематичне свято,  присвячене Збройним Силам України. На свято були запрошені батьки вихованців закладу, які є учасниками антитерористичної операції та операції об’єднаних сил на Сході України.  У заході брали участь вихователі дошкільного закладу і діти старшого дошкільного віку. Під час святкового заходу діти  вдягали національний одяг, виконували  українські пісні і танці, змагалися.

Пов’язуючи минуле з сьогоденням, у дітей виховується справжній патріотизм, гордість, що вони народилися і живуть в Україні, бажання робити свою батьківщину кращою, розвивати і розбудовувати нову українську державу.