Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відбулася I Обласна конференція студентських дослідницько-пошукових робіт «Тенденції розвитку інноваційних технологій в індустрії харчування»

На минулому тижні на базі Криворізького державного комерційно-економічного технікуму відбулася I Обласна конференція студентських дослідницько-пошукових робіт «Тенденції розвитку інноваційних технологій в індустрії харчування» серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Дніпропетровської області.

Конференція була організована викладачами циклових комісій «Харчових технологій та готельно-ресторанної справи», «Загально-технічних дисциплін».

Очолила президію конференції доктор філософських наук, професор Ковпік Світлана Іванівна.

У роботі конференції взяли участь викладачі і студенти наступних навчальних закладів:

  1. Дніпропетровський технолого-економічний коледж.
  2. Криворізький державний комерційно-економічний технікум
  3. Криворізький коледж економіки та управління.
  4. Криворізький центр професійної освіти робітничих кадрів торгівлі та ресторанного сервісу.

Всі доповіді були цікавими та різнобічними; розглянуті питання удосконалення процесів та обладнання харчових підприємств, а також проблеми якості, харчової цінності та впровадження інноваційних технологій виробництва продуктів лікувально-профілактичного напрямку. 

Всього на конференції було заслухано 13 доповідей, які розкривали окремі аспекти застосування інноваційних технологій в індустрії харчування.

Усі роботи одержали досить високу оцінку, особливо були виділені роботи.

Всі учасники конференції отримали сертифікати та подарунки «хорошого настрою».