Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Кому буде проведено автоматичний розрахунок житлової субсидії на опалювальний сезон

Повідомляємо, що в жовтні поточного року буде проведено автоматичний перерахунок житлової субсидії на опалювальний період 2021-2022 років без особистого звернення громадян для:

- домогосподарств, яким призначено субсидію на неопалювальний період (з травня 2021 року); -домогосподарств, яким вона була призначена в розмірі 0,00 грн. на неопалювальний сезон.

Проте, звернутися до управління за призначенням житлової субсидії потрібно наступним громадянам: -які влітку користувалися пільгою на оплату житлово – комунальних послуг, а на опалювальний період бажають отримувати житлову субсидію; -у яких відбулися зміни у складі зареєстрованих осіб, зміни соціального та майнового стану.

Крім цього, слід подати нову заяву та декларацію тим громадянам, які не звертались з травня 2021 року, а саме:

-яким житлова субсидія надавалася у грошовій безготівковій формі;

-яким субсидія була призначена за фактичним місцем проживання (орендарі житлових приміщень, внутрішньо переміщені особи);

-яким субсидія була призначена без урахування окремих осіб з числа зареєстрованих у житловому приміщенні, які не проживають за місцем реєстрації.

Важливо нагадати, що ті сім’ї, які бажають отримувати субсидію з початку опалювального сезону, але не встигнуть оформити її в жовтні, мають змогу оформити житлову субсидію до кінця листопада.

На даний час документи до управління можна надіслати поштою (адреса: 50036, м. Кривий Ріг, вул. С. Перовської, буд. 16А) або скористатись послугою онлайн, заповнивши електронну форму заяви, на сайті Мінсоцполітики України за посиланням https://subsidii.mlsp.gov.ua/, засвідчивши її електронним цифровим підписом.

Громадяни, які бажають особисто надати відповідні документи або не мають змоги користуватися електронними сервісами, за попереднім записом (телефон – 098 360 20 04) приймаються спеціалістами управління безпосередньо в УПСЗН.

При зверненні до управління просимо дотримуватися маскового режиму!