Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Ми майбутні захисники Вітчизни

Важливим напрямом патріотичного виховання дошкільнят є їх залучення як до народознавства – вивчення культури, звичаїв рідного народу, так і формування поваги до мужності й героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності сьогоднішньої України. 

Саме тому у рамках відзначення Дня захисника України в дошкільних закладах району проведені заходи патріотичного спрямування: заняття на теми «Бережемо свою Батьківщину», «Ми майбутні захисники Вітчизни», бесіди «Козацька дружба - найбільший скарб», «Люби і знай свою Батьківщину», спортивні розваги, козацькі змагання, конкурси малюнку.

З метою вшанування мужності і героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій та перемог українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, в день одного з великих православних свят запорізьких козаків - «Козацька Покрова» («Покров Пресвятої Богородиці») в комунальному закладі «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 295 комбінованого типу» відбувся тематичний захід «Ми діти козацького роду». Музично-спортивна розвага сприяла наступності поколінь у дусі патріотизму, національної свідомості та історичної правди. На святі відчувались позитивні настрої та піднесення. Старші дошкільнята збагатилися духом національних традицій. Скільки натхнення та почуттів вклали діти та вихователі в це прекрасне свято. Кожним своїм віршиком діти підкреслювали, що вони - маленька частина нашої рідної землі, славетного козацького краю.