Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Сплата комунальних платежів – запорука теплих осель!

   Заборгованість населення за житлово-комунальні послуги є однією з найбільш актуальних проблем українського суспільства. Ця проблема не оминула Саксаганський район і місто Кривий Ріг в цілому.  Масові неплатежі призводять до того, що житлове господарство занепадає.

   Приємно зазначити, що відповідно до рішення МВК від 12.09.2012 № 272 «Про початок опалювального сезону 2012-2013 років» з 10 жовтня 2012 року  опалювальний сезон в Саксаганському районі розпочався.

   Це результат кропіткої роботи керівництва виконкому та кожного мешканця району, яким не байдуже питання сплати комунальних платежів та енергоносіїв.

   Але в нашому місті є мешканці, які досить байдуже відносяться до питання сплати комунальних платежів, як результат станом на  01. 10. 2012 в Саксаганському районі заборгованість мешканців за спожиті енергоносії та комунальні послуги складає  96,5 млн. грн

   Левова частка боргу припадає на підприємства теплокомуненергетики, а саме:

      - КПТМ «Криворіжтепломережа» – 32,1 млн. грн.;

      - ДП «Криворізька теплоцентраль» – 25,1 млн. грн.;

   Занепокоює ситуація і з заборгованістю КП «ЖЕО № 35», а саме станом на 01.10.2012 року вона становить 17,7 млн.грн.

   Хочеться звернутися до мешканців Саксаганського району та міста в цілому з проханням не затягувати сплату боргових зобов’язань за житлово-комунальні послуги, розраховуватися за надані послуги з метою уникнення примусового стягнення заборгованості.

   На тлі не дуже гарної картини зі сплати комунальних платежів хочеться завдячити тим, мешканцям району та міста, які вчасно сплачують за спожиті житлово-комунальні послуги та не мають заборгованості за попередні періоди. Адже це допомагає не тільки забезпечувати безперебійне постачання послуг, а й проводити ремонтні роботи, вчасно готувати сферу до зими тощо.