Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

13 вересня 2017 року у Криворізькому державному комерційно-економічному технікумі відбулося спортивно-розважальне свято «Спритні, дужі, небайдужі!» з нагоди Дня здоров’я

13 вересня 2017 року у Криворізькому державному комерційно-економічному технікумі (вул. Курчатова, 13) відбулося спортивно-розважальне свято «Спритні, дужі, небайдужі!» з нагоди Дня здоров’я.

Традиційно, щороку, свято спорту, здоров’я та краси, що проводить студентсько-педагогічний колектив технікуму, привертає широку увагу громадськості. Цієї події з нетерпінням очікували не лише студенти й викладачі, а й учні місцевих шкіл.

Студентську та учнівську молодь зі святом привітали гості спортивного заходу: голова комітету з фізичної культури та спорту виконкому Саксаганської районної у місті ради Толбас В. А., ветеран праці, тренер дитячої спортивної школи з баскетболу – Корженевський В. І., майстер спорту з баскетболу, учасник Чемпіонатів світу та Європи, чемпіон України 2016 року серед ветеранів Якубовський В. А., зіркові випускники КДКЕТ – майстер спорту України зі спортивної акробатики, чемпіонка Європи 2010 року, фіналістка чемпіонату світу 2012 року Бондаренко Анна та курсант Харківського національного університету повітряних сил імені І. Кожедуба, учасник київського військового параду з нагоди Дня незалежності України Загородній Костянтин. Також до свята радо долучилися молодші друзі студентів – учні КЗШ № 113.

Щороку навчальний заклад пропагандує серед своїх студентів здоровий спосіб життя та турбується про збереження і зміцнення їх здоров’я. Цьогоріч свято розпочалось з урочистого внесення державного та Олімпійського прапорів. Право винести олімпійський факел - символ дружби, чесної і справедливої перемоги, було надано кращим спортсменам навчального закладу, які представляли різноманітні види спорту: міні-футбол, баскетбол, волейбол, легку атлетику, карате та рукопашний бій. Молоді спортсмени КДКЕТ дали урочисту клятву, пообіцявши прославляти рідний технікум в змаганнях як на рідній землі, так і за її межами. З метою зацікавлення першокурсників у спортивній діяльності відбулась урочиста презентація роботи спортивного клубу «Атлант», який функціонує протягом всього навчального року. Як символ здійснення мрій, добра, миру, дружби у небо злетіли барвисті повітряні кульки.

Кожна група сумлінно готувалась до спортивного свята, самостійно обираючи яскраву спортивну форму, цікаву атрибутику, оригінальні назви команд та вітання. Гучними оплесками підтримували вболівальники студентські команди, які з великим ентузіазмом брали участь у різноманітних ігрових естафетах. Не пасли задніх ї учні КЗШ № 113, які не поступалися своїм старшим товаришам завзятістю, командним духом і волею до перемоги. Очі горіли нестримним бажанням перемоги, а хвиля позитиву, потужна енергетика і спортивний азарт заряджали всіх присутніх впевненістю в успіху і відмінних результатах. Атмосфера свята була доброзичливою та привітною і нікого не залишила байдужим.

Традиційно було визначено фаворитів у конкурсі яскравих стіннівок, на яких кожна група за допомогою мистецтва закликала до здорового способу життя.

Цього дня не було переможців і переможених, адже першість здобули здоров’я, краса, непохитна воля і, звичайно, спорт! Всі команди були відзначені теплими вітаннями і солодкими призами, що додало наснаги для нових звершень та підкорення нових вершин великій сім’ї КДКЕТ.