Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

04 вересня 2014 року відбувся семінар-нарада для керівників органів самоорганізації населення

   04 вересня 2014 року відбувся семінар-нарада для керівників органів самоорганізації населення за участю керуючої справами виконкому районної у місті ради Дуванової О. М.

   Одним із питань семінару-наради була інформація щодо надання спрощеного доступу до адміністративних послуг через відділення поштового зв’язку. Присутніх було ознайомлено з законодавчими підставами, обсягами, порядком і строком проведення мобілізації та поінформовано про підготовку до осінньо-зимового періоду і можливі методи обігріву домівок для мешканців приватного сектору забудови, зокрема пічним опаленням за допомогою вугілля та деревини.

   Увагу керівників органів самоорганізації населення було акцентовано на питані щодо соціального захисту населення в умовах підвищення цін і тарифів на комунальні послуги, зокрема поінформовано про надання компенсації додаткових витрат на оплату комунальних послуг.

   Всього на заході були присутні 16 осіб.