Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

А літо продовжується…

У парку Саксаганському провели розважальну програму «ІгроБум. Липень. 2:0» разом з творчими колективами МКЗ «Палац культури «Мистецький» КМР та дитячою бібліотекою – філіалом №15, на якому діти долучились до майстеркласів, творчих занять, веселих конкурсів та різнокольорового аквагриму. Виступали, співали та весело рухались учасники зразкової естрадної студії «Ля-ля-фа» (керівник Єфимчук О.В.), зразкова аматорська шоу-група «Нотка» (Стримовська Є.Л.) та солістка зразкового аматорського хореографічного ансамблю «Юність» (керівник Вдовенко Т.А.), створювали енергійну та танцювальну атмосферу на заході.

Традиційно, кожної середи в МКЗ «Палац культури «Мистецький» КМР продовжується пізнавально-розважальна програма «Summer children’s cinema_UA», на минулому тижні продивились український кіношедевр «Іван сила» та виступи талановитих творчих колективів палацу.

У КЗ «Палац культури «Саксагань» КМР щосуботи відбуваються виступи міського духового оркестру біля Палацу культури у парку Руданівському. А ще колектив Палацу культури «Саксагань» активно приймає участь у заходах спільно з бібліотекою – філіалом №15 КЗК «Міська дитяча бібліотека» КМР. Минулого тижня відбулась розважально - фольклорна вікторина, яку провели для малечі літнього табору школи району. Діти отримали естетичне задоволення, грали, співали, згадували прислів‘я, приказки та дізнались багато цікавого.

У філіалах КЗК «Міська дитяча бібліотека» КМР святкували Всесвітній день шоколаду. Було весело, емоційно, корисно та ще й дуже смачно. Також поринули у книжкову кіномандрівку та активно проводили час на свіжому повітрі: змагалися у конкурсах та рухливих іграх. Незабутні зустрічі подарували багато вражень для малечі дитячих майданчиків літнього дозвілля.

У філіалах КЗК «Міська бібліотека для дорослих» КМР був змістовний відпочинок для діточок: читали книжечки, спілкувалися, мріяли, грали у розвиваючі ігри та долучались до високого мистецтва за допомогою перкусійного інструменту. Цікаво та пізнавально провели свій час.