Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

«АрселорМіттал Кривий Ріг» – переможці Кубку Саксаганського району з пляжного футболу серед КФК підприємств, установ, організацій та закладів

15 червня 2018 року на спортивному майданчику туристичних баз відпочинку ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» в селищі Мар’янівка, відбувся другий районний турнір з пляжного футболу на «Кубок Саксаганського району» серед збірних команд колективів фізичної культури підприємств, установ, організацій та закладів, який проходив в рамках літньої спартакіади «Юність-2018». В змаганнях взяли участь 76 спортсменів з шести команд: «Саксаганський виконком», «Франс.уа», ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», КП «Кривбасводоканал» та гіперпермаркетів «Ашан» і «Епіцентр К».

Згідно з жеребом команди були розділені на дві групи, де грали між собою по коловій системі. До групи «А» потрапили команди: «Епіцентр К», ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» та «Франс.уа»; до групи «В» увійшли команди: «Саксаганський виконком», «Кривбасводоканал» та «Ашан». Відповідно до положення турніру команди, що зайняли в своїх групах перші місця грали між собою у фіналі за І-ІІ місця, команди, які посіли в групах другі місця – розігрували між собою ІІІ місце. 

Перше місце здобула команда «ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», друге місце посіла команда «Саксаганський виконком», третє місце в двобої з «Кривбасводоканал» залишила за собою команда «Франс.уа».

Переможці та призери районного турніру з пляжного футболу були нагороджені кубками, медалями та грамотами.

Від спонсорів спортивного заходу гіпермаркетів «Епіцентр К» та «Ашан» команди учасниці турніру отримали заохочувальні призи.

Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації та проведенні районного турніру з пляжного футболу керівництву ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» в особі генерального директора Парамжіта Кахлона, ТОВ «Епіцентр К» в особі директора Іванова Андрія Георгійовича та ТОВ «Ашан» Україна Гіпермаркет» в особі директора Волкозуб Лариси Петрівни.