Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відбулось засідання колегії відділу освіти

12 квітня 2019 року на базі Криворізької гімназії № 91 відбулося засідання колегії відділу освіти, до роботи були залучені керівники загальноосвітніх, дошкільних, позашкільних навчальних закладів.

На початку колегії кращих працівників закладів освіти району було нагороджено грамотами та подяками відділу освіти виконкому районної у місті ради за підготовку учнів та вихованців закладів освіти до районного огляду-конкурсу XVII міського фестивалю народної творчості «Весна Рудани».

Під час розгляду основного питання «Про стан виконання Закону України «Про охорону дитинства» в частині соціального захисту дітей пільгових категорій» провідним спеціалістом відділу освіт освіти виконкому районної у місті ради Карпенко І. М. було проаналізовано роботу закладів освіти з зазначеного питання, окреслено проблемні питання, запропоновані шляхи вдосконалення роботи, начальником служби у справах дітей виконкому районної у місті ради Сироваткою І. В. було представлено інформацію щодо системи взаємодії служби у справах дітей та закладів освіти з питання  соціального захисту дітей.

В порядку контролю за виконанням рішення колегії «Стан та перспективи розвитку дошкільної освіти району» було проаналізовано роботу закладів освіти щодо вжиття заходів з подальшого розвитку дошкільної освіти.